logo

Siden hun første gang lavede denne snack, er hendes børn endelig begyndt at spise squash.

Squash er noget af det mest populære på mange borde: grillet, ovnstegt, dampet, farseret ... Denne gang foreslår vi at lave pandestegt squash.

Ingredienser:

- 2 middelstore squash,
- et ikke helt fyldt glas solsikkeolie

Ingredienser til dejen:

- et halvt glas kagemel,
- 1 æg,
- 1/4 glas mælk,
- 1 teskefuld bagepulver,
- en halv teskefuld salt,
- 1 skefuld solsikkeolie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi vasker først squashen, og skærer dem derefter i 4-6 lige store stykker. I en skål ælter vi dejen, indtil den har en glat konsistens, og squashen skærer vi i mindre stykker.

Vi dækker squashstykkerne med dejen, og steger dem lige meget på hver side. Efter at de er stegt, sørger man for at trække fedtoverskuddet ud af dem. Klar :)

Det er en opskrift, som alle kan lide! Del dette!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne