logo

Reklame

Siden hun første gang lavede denne snack, er hendes børn endelig begyndt at spise squash.

Squash er noget af det mest populære på mange borde: grillet, ovnstegt, dampet, farseret ... Denne gang foreslår vi at lave pandestegt squash.

Ingredienser:

- 2 middelstore squash,
- et ikke helt fyldt glas solsikkeolie

Ingredienser til dejen:

- et halvt glas kagemel,
- 1 æg,
- 1/4 glas mælk,
- 1 teskefuld bagepulver,
- en halv teskefuld salt,
- 1 skefuld solsikkeolie.

Hvis du synes om den post – så del den! Del på Facebook

Vi vasker først squashen, og skærer dem derefter i 4-6 lige store stykker. I en skål ælter vi dejen, indtil den har en glat konsistens, og squashen skærer vi i mindre stykker.

Vi dækker squashstykkerne med dejen, og steger dem lige meget på hver side. Efter at de er stegt, sørger man for at trække fedtoverskuddet ud af dem. Klar :)

Det er en opskrift, som alle kan lide! Del dette!

× Giv en "synes godt om" til deterlaekkert.dk på Facebook Jeg har trykket på "synes godt om"
×

Der kommer nyt spændende materiale hver dag

Giv en "synes godt om" til deterlaekkert.dk på Facebook