Hjemmelavede toffifee
Se her, hvor let det er at lave toffifee derhjemme!
Ingredienser:
Skallen:
150 ml piskefløde
100 g sukker
30 g honning eller majssirup
1 knivspids salt
1 teskefuld vaniljearoma
Fyld:
40 g piskefløde
100 g mælkechokolade
10g smør
Glasur:
50 g mørk chokolade
20 stk. hasselnødder
Andet:
Silikoneform til is
Vi begynder med skallen. I en lille gryde blander vi vand med sukker og varmer op. Derefter tilføjes honning. I en selvstændig gryde blandes og opvarmes fløde, salt, og vaniljearoma. Når det koger, blander vi det med indholdet af den første gryde. Vi koger indtil det øjeblik, hvor massen skifter farve, og begynder at ligne karamel. Når den er klar hælder vi den over i formen, og venter på at den køler af.
Se her, hvor let det er at lave toffifee derhjemme!