logo

En fedtforbrændende suppe? Vi har hele 5 af dem! De er lækre, sunde og det luner :)

Suppe er et glimrende kostforslag til de, som arbejder mod at få en slank skikkelse. Specielt om efteråret og om vinteren holder vi af at få en varm tallerken suppe. Vores forslag og opskrifter er et godt alternativ til tunge gryderetter.

1. Porresuppe

Porre sikrer en lang og holdbar mæthedsfornemmelse! Ingredienser:

- 1 stor porre,
- 1 løg,
- 1 fed hvidløg,
- 1 gulerod,
- en liter grøntsagsbouillon,
- lidt olivenolie,
- salt og peber.

Tilberedning:

Porre, løg og hvidløg skæres i mindre stykker (jo finere, jo bedre). Vi hælder lidt olivenolie i gryden og steger alle tre ingredienser i olien. I mellemtiden skærer vi gulerodstern, og tilføjer dem til de stegte grøntsager. Bouillonen tilføjes, og det hele koges i 20 minutter. Derefter hældes suppen i blenderen og mikses, indtil vi når en cremet konsistens. Det er bedst at spise suppen, mens den er varm :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Aspargessuppe

Asparges indeholder ikke ret mange kalorier, men de er glimrende til at tage sulten. Ingredienser:

- en håndfuld asparges,
- 1 kartoffel,
- 1 porre,
- 0.5 liter grøntsagsbouillon eller vand,
- salt og peber.

Tilberedning:

Vi begynder med at koge kartoflen, som er skåret i tern. Husk at tilføje salt :) Herefter tilføjes den udskårne porre og aspargesene til gryden. Vand eller bouillon hældes på, derefter smages til med krydderier, og så koger vi det hele, indtil grøntsagerne bliver bløde. Derefter mangler vi kun at blende suppen, for at få en cremet konsistens. Serveres varm :)

3. Suppe med tomater, kål og selleri

Denne suppe gør, at du mister lysten til at spise mellem måltiderne, og ydermere effektiviserer den stofskiftet. Ingredienser (suppe til et par dage):

- et halvt hvidkålshoved,
- 6 løg,
- 6 tomater,
- 3 et bundt selleri,
- 2 grønne peber,
- vand eller grøntsagsbouillon,
- salt og peber.

Tilberedning:

Hvidkålen skæres så fint som muligt, løgene skæres i strimler, og tomaterne i tern. Vi skærer også selleri og peberfrugten så fint som muligt. Alle grøntsagerne smider vi i gryden og hælder vand eller bouillon over (gryden 3/4 fyldt). Derefter tilføjes krydderier og vi koger suppen i mindst en halv time. Grøntsagerne skal være bløde. Suppen drikkes, mens den er varm.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne