Lækker, sød og stribet! Denne zebrakage er blevet yndlingskagen hjemme hos os!
Denne overlækre kage henrykker ikke bare ganen, men også synssansen! Den er smuk at se på, men alligevel er den ikke vanskelig at tilberede. Man skal bare bruge nogle enkle ingredienser samt ... to skeer! Gør jer bekendt med vejledningen, så vil du lære alle zebrakagens hemmeligheder at kende!
Ingredienser:
200 gram sukker
200 gram smør ved stuetemperatur
1/4 liter mælk
1 teskefuld vaniljearoma
375 gram mel
10 g bagepulver
1/4 teskefuld salt
4 æg
Chokolademassen:
25 gram kakao
50 ml mælk
15 gram sukker
Tilberedning:
1.Smør en kageform med en diameter på 24 cm og læg bagepapir i den. Ovnen opvarmes til 180 grader.
2.Alle de tørre ingredienser samles på et sted: mel, salt samt bagepulver. Stil det lidt til side.
3.Smørret piskes sammen med sukkeret til en luftig masse.