En kage, som kan laves på under en halv time? Her er en opskrift til en travl hverdag!
Denne overlækre dessert fremtrylles lige så nemt, som når James Bond vinder kvindehjerter – og det er sikkert der, navnet kommer fra ... James Bond kage er pragtfuld, og fersknerne giver den en uforglemmelig smag!
Ingredienser til kagen:
- 250 g flormelis,
- 1 pakke vaniljesukker,
- 4 æg,
- 100 ml olie,
- 100 ml lunkent vand,
- 250 g mel,
- et halvt brev bagepulver,
- 2 skefulde kakao.
Ingredienser til fyld:
- 2 små dåser fersken,
- ½ liter madlavningsfløde,
- 2 pakker vaniljebudding.
Endvidere kan man eventuelt anvende chokoladekrymmel, til at drysse over kagen.
Vi begynder med at dække bagepladen med bagepapir og forvarme ovnen til 180 grader. I mellemtiden hælder vi vandet fra fersknerne.
Derefter mikser vi æggene sammen med flormelis og vaniljesukker. Vi tilføjer olie og vand – og pisker, indtil vi har en glat masse. Til sidst tilsætter vi bagepulveret, kakao og mel (gradvis!).
Vi lægger kagen ud på bagepladen og lader den bage i 15-20 minutter.
Fersknerne laves til pure (bedst med en blender). Derefter tilføjer vi fløden.
Gå til næste side, for at få resten af vejledningen.