logo

Opskriften på disse japanske pandekager har taget Internettet med storm. Hvis du tager et enkelt blik på listen over ingredienser, vil du forstå hvorfor.

Lær denne fantastiske opskrift på overlækre japanske pandekager at kende. De ser godt ud, og de smager endnu bedre. I kan servere dem med det samme tilbehør som almindelige pandekager. Men prøv ubetinget med ahornsirup.


Ingredienser:

- 15 cl kærnemælk
- 125 g mel
- 25 g smeltet smør
- 1/4 teskefuld natron
- 1/2 teskefuld bagepulver
- 1 æggeblomme og 3 æggehvider
- knivspids salt
- 30 g sukker
- revet skal fra 1/4 citron (hvis du ikke tilføjer citronskal, kan du i stedet bruge 1 teskefuld vaniljesukker).
- 1/2 teskefuld citronsaft

Tilberedning:

Vi hælder kærnemælken op i en skål sammen med æggeblomme, citronskal og smeltet smør. Vi brander grundigt, og tilsætter derefter mel, natron, bagepulver og salt. Blandes grundigt endnu en gang.

I en anden beholder tilbereder vi æggehviden fra 3 æg, tilsætter citronsaft og pisker, mens vi gradvis tilsætter sukker. Vi pisker, indtil hviderne er stive.

Vi tilsætter forsigtigt de oppiskede æggehvider til den første blanding. Man skal være opmærksom på, at den luft som er absorberet af hviderne ikke frigøres.

Derefter steges de på panden i omkring 3 minutter på hver side, til de er helt færdige. Vi kan servere dem med de samme ting, som vi serverer med almindelige pandekager. Vi foretrækker selv ahornsirup. Velbekomme!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x