logo

Denne dessert er noget af det lækreste, vi længe har smagt! Se her, hvordan man på 5 minutter tilbereder en fristende dessert – eller tilbehør til eftermiddagskaffen!

3.Massen bør have en konsistens, som er tykkere end konsistensen af pandekagedej. Om nødvendigt tilføjes mælk.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4.Placer massen i en beholder med en tud, og hæld den langsomt ned i olien, som skal være forvarmet til en høj temperatur.

5.Steges i 1-2 minutter på hver side, indtil den opnår en gylden farve.
6.Drypper af på et stykke køkkenrulle.
Den færdige og afkølede kage drysses med flormelis. En dejlig sød godbid til hurtig tilberedning! Velbekomme :)

I kan se hele tilberedningsprocessen i nedenstående korte film med engelsk tale:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x