Det er første gang, jeg ser makaroni serveret på denne måde! Det ligner noget, som kommer fra en dyr restaurant, ikke også? :)
Det er ingen som siger, at makaroni behøver at være kedeligt! Det er denne opskrift det bedste bevis på. Her angiver vi ingredienserne til 4 personer:
- 1 aubergine eller squash,
- 300 g kogte, lange makaroni,
- 12 skiver skinke,
- 250 ml fløde,
- 150 g mozzarella,
- 6 æg,
- 1 fed hvidløg,
- salt og peber,
- 20 g hakket persille.
Vi begynder med at skære grøntsagerne ud, sådan som det ses på billedet. Der tilsættes lidt salt.
Derefter anbringer vi først den kogte makaroni i et ildfast fad, og derefter den udskårne aubergine.
Tid til skinken – vi ruller halvdelen af skinkeskiverne sammen og anbringer dem i fadet. Derefter gentager vi det hele med endnu en gang makaroni, aubergine og skinke. Til sidst dækkes med et sidste lag makaroni.