logo

Kødboller med kartofler i bechamelsauce. En fantastisk lækker ide til middagen.

4. De kogte og skrællede kartofler skæres i skiver og anbringes i et ildfast fad, sådan som vist nedenfor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

5. Herefter formes små kugler af kødet, som anbringes på kartoflerne, sådan som det ses nedenfor.

6. Put resten af kartoflerne ned mellem kødbollerne. Herefter overhældes det hele med bechamelsauce og drysses med et lag reven mozzarella. Det hele bages i en forud opvarmet ovn ved en temperatur på 200 grader i 15 minutter.

Nedenfor kan du se den praktiske anvendelse af opskriften i en video:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x