logo

Bakterierne ødelagde hende indefra, efter at hun havde spist sin yndlingsret. Nu advarer hendes familie andre!

Jeanette elskede skaldyr, særligt østers. Hun vidste desværre ikke, at der i rå og ikke ordentligt tilberedte skaldyr kan udvikle sig vibrio bakterier.

Hvis I holder af østers, så husk, at de maksimalt holder sig friske i ti dage fra fangstdagen. Tjek ubetinget, om de ligger med den buede side nedad – kun da kan vi være sikre på, at de hele tiden har ligget i vand, altså den lage, som er naturlig for dem. Østersens lugt bør være behagelig – ellers kan det komme til en forgiftning. Østers spises normalt friske, og derfor er det vigtigt at være ekstra forsigtig!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Skaldyr er fyldt med sundhed, og er grundlaget for et sundt kostindtag, hvis vi ønsker at tabe et par kilo. Det er imidlertid absolut nødvendigt, at vi er sikre på, at de østers, rejer eller blæksprutter vi køber, er helt friske.

Del denne artikel med alle, som holder af skaldyr.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x