logo

De her små trick er nogle, alle bør kende! Nummer 8 gjorde, at mine pommes frites er blevet perfekte!

4. Friske æg
Vi gemmer ofte æggene i køleskabet uden æggebakkerne, så når vi kun har nogle stykker tilbage, og vi ikke er sikre på, om de stadig er friske, har vi to løsninger: Vi kan hælde vand over dem i en skål, og de, som hæver sig til vandoverfladen, smider vi ud med det samme. De, der ligger vandret på bunden, er friske. Bemærk! Hvis I ikke har undersøgt friskheden, og ægget efter at være blevet slået ud, har en udflydende blomme, mens hviden ser træt ud – så er ægget måske ikke helt friskt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

5. Få grøntsagerne til at holde sig længere
Hvis du foretrækker at gemme grøntsager i større mængder i køleskabet og i længere tid, efter at de er indkøbt, så pak hver enkel af dem ind i folie. På denne måde forbliver grøntsagerne friske længe, når de ligger i køleskabet.

6. Perfekt bacon
Der er mange af os, der steger bacon på panden, men prøv at lave det i ovnen! Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir og et stykke madpapir, som suger en del af det overskydende fedt. Steg i nogle minutter ved 220 grader, indtil I opnår den ønskede sprødhed. Efter at stykkerne er stegt, anbringes de et øjeblik på et stykke køkkenrulle, for at komme af med det sidste fedt.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne