logo

En enkel chokoladekage på basis af kefir, en kage som altid bliver vellykket! Den er også lækker, blot med flormelis over sig!

Det kan næppe gøres på en enklere måde! En perfekt fugtig chokoladekage, som i sig selv kan være en dejlig dessert, men også kan udgøre grundlaget for andre fremragende kager! Ovenpå kan man anbringe en lækker cremet masse, friskost, frugtsyltetøj, eller simpelt hen servere den med flormelis! Gem denne opskrift, for du kan få brug for den igen og igen!

Ingredienser:
200 g semulje
180 g flormelis
1 teskefuld bagepulver
100 ml olie
1 æg
1/4 liter kefir
25 g kakao

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Rør semulje, flormelis, bagepulver og kakao grundigt sammen. Tilføj ægget, kefir samt olie. Bland med en elektrisk mikser på lave omdrejninger.

Læg bagepapir i en form, læg massen i formen og sørg for, at den kommer til at ligge jævnt i formen. Bag ved 180 grader i 30 minutter.

Man kan strø flormelis over kagen, eller man kan hælde chokoladeglassur hen over den! Velbekomme!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne