logo

Alle gæsterne lagde mærke til denne lette kage! De havde svært ved at tro på det, da jeg fortalte, at jeg havde lavet den lige inden de ankom!

Hvis jeres eventyr med hjemmebagte kager først lige er startet, så gem ubetinget denne opskrift. Denne helt enkel kage og simple råvarer, skaber en kage, som man uden at skamme sig kan sætte på det eleganteste bord. En cremet konsistens, kakaobund og flødeskum er ligeledes en enkel metode til at opnå succes! Og selv hvis du ikke synes at du er kagespecialist, så vil det være enkelt og hurtigt at tilberede denne kage, og smagen er fænomenal.

Ingredienser:
Dejen:
6 æggehvider
6 skefulde sukker
3 skefulde mel
40 g kakao
2 teskefulde bagepulver
3 glas mel
Creme:
0,6 liter mælk
6 æggeblommer
10 skefulde sukker
1 vaniljebudding
3 skefulde mel
250 g margarine
Skum:
Flødeskum af en halv liter piskefløde
kakao til at drysse over kagen

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning: Blommerne skilles fra hviden, hviderne piskes til en stiv masse under gradvis tilsætning af sukkeret. Melet blandes med bagepulveret og kakaoen. Blandingen tilsættes langsomt til den oppiskede æggehvide, mens man forsigtigt blander med en spartel. Massen anbringes i en form med en høj kant, som er dækket af bagepapir. Bages i omkring 10 minutter ved en temperatur ved 180 grader.

Mælken opvarmes i en kasserolle, buddingen tilsættes sammen med æggeblommer og sukker under konstant og langsom omrøring. Melet sigtes gennem en si og tilsættes, mens man stadig rører rundt, indtil der opnås en glat og tæt masse. Sættes til side for at køle af. Massen hældes på den bagte kage, ovenpå lægges flødeskum, og der drysses med kakao.

Perfekt cremede og lækre! Perfekte sammen med kaffen og som et mellemmåltid til gæsterne!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne