logo

Hvorfor smager ris på restauranter en million gange bedre end den, vi laver derhjemme? Vi kender svaret!

3. Kogning

Ris skal altid koges i en gryde med låg med tilsætning af en skefuld smør eller olivenolie samt salt.

Hvid ris koges i 15-20 minutter. Brun ris kræver væsentlig længere tid - fra 45 til 50 minutter. Når det imidlertid drejer sig om de vilde, er alt afhængigt af, om vi først har ladet dem stå i blød for natten: Hvis ja, er 20 minutters kogning på lavt blus tilstrækkelig, og hvis ikke må man væbne sig med tålmodighed og koge i 45 minutter.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Uanset hvilken type ris vi vælger, bør vi ikke løfte låget, for at se til risen. Lad den koge roligt, bedst med tilsætning af nogle aromatiske krydderier! :)

Kan I lide ris? Lad os høre, hvad der er jeres foretrukne ret!

Kender I nogen, som er vilde med ris? Send disse råd!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x