logo

Jeg troede ikke, at det ville være SÅ let, men DENNE opskrift er den bedste, jeg har set i lang tid. De små boller er et hit!

De bedste opskrifter er de, som er universelle, om som let kan tilpasses til forskellige retter. Gem denne opskrift, for den sætter jer i stand til at lave fremragende små boller, og afhængigt af hvad I tilføjer, kan I lave boller, som kan bruges til morgenmad eller til dessert! Det er langt enklere, end du tror!

Ingredienser:

50 g frisk gær

300 ml ciepłego mleka

4 skefulde sukker

800 g hvedemel til kager

2 æg

100 ml planteolie

salt

lidt lunkent vand (eventuelt)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Gæren opløses i den varme mælk, og hviler i 30 minutter. Æggene skal have stuetemperatur, tilsættes en knivspids salt og røres sammen, hvorefter de tilsættes til gæren sammen med melet og olien.

Røres til en glat dej og opdeles i mindre stykker, hvorefter man former små boller. De dækkes med et viskestykke, og hviler i yderligere 15 minutter, sådan at de kan hæve. Den endelige form kan gives med håndfladerne, som er fugtet i lunkent vand – så bliver overfladen glat.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne