logo

Dette er en kage, som ikke skal bages, og hvert lag er en usandsynlig sanseoplevelse! Se her, hvor hurtigt den kan laves!

Vi elsker enkle kager, som ikke skal bages, ikke også? Denne kage vil forbløffe jer, med sine lag af lækre smagsoplevelser, bløde flødesmag og fantastiske kirsebær. Tilberedningen er så enkel, at du næppe vil tro det, og ingredienserne kan du købe i enhver større butik. Du skal blot bruge et øjeblik på at lave kagen, som længe vil blive siddende i din og dine gæsters erindring.

Ingredienser:
2 glas kirsebær marineret i deres egen saft
650-700 ml kirsebærsaft
2 pakker budding
1 brev vaniljesukker
1 pakke lady fingers (200 g),
850 ml mælk
350 g semulje
½ liter piskefløde
1/2 glas sukker

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning: Du opvarmer kirsebærsaften i en gryde, derefter tilføjes semulje og de hele kirsebær. Koges i omkring 3-5 minutter, til massen fortykkes. Hæld massen ud på et fad med høj kant. Lad den køle af. Anbring lady fingers på kirsebærrene. Buddingen tilberedes med mælk i overensstemmelse med opskriften på pakningen. Den varme budding hældes over lady fingers og hviler, indtil den er blevet kold. Flødes piskes med tilsætning af sukker til stift skum og anbringes på kagen.

Og hvis I ikke har kirsebær, kan I bruge pærer eller andre frugter i lage. Kagen vil være lækker, uanset hvilken frugt I bruger. :) I stedet for semulje kan man bruge kartoffelmel – den vil også fortætte og samle kirsebærmassen.

I stedet for semulje kan man bruge kartoffelmel – den vil også fortætte og samle kirsebærmassen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne