logo

Hun dryssede salt over, inden de blev stegt, men da hun tog dem ud af ovnen ... da jeg havde læst denne opskrift, gik jeg med det samme hen for at købe kartofler!

Hvis du er ved at være træt af fryse-pomfritter stegt i olie, så tilføj denne opskrift til dine favoritter! På denne enkle måde vil du kunne tilberede lækre og sprøde kartofler med gyldent skind, og dine børn vil end ikke vende blikke mod færdiglavede pomfritter! Disse kartofler kan være en del af middagen eller spises alene som hovedret krydret med urter.

Ingredienser:
kartofler (omkring 10 mindre kartofler)
salt
smør

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning:
Kartoflerne skylles grundigt og skæres midt over på langs (hvis du foretrækker uden skræl, kan du skrælle dem forinden). De overskårne kartofler anbringes på en bageplade, drysses med rigeligt salt og steges i en forvarmet ovn ved 200 grader i indtil 25 minutter, indtil de får en gylden farve. Derefter smøres kartoflerne med lunt smør, steges i yderligere 5 minutter, hvorefter ovnen slukkes. Kartoflerne hviler i ovnen i yderligere 5 minutter.

Smørret kan blandes med presset hvidløg, urter eller friskhakket rosmarin eller eventuelt sødt paprikapulver. Så får kartoflerne endnu mere smag og aroma!

Gem ubetinget denne opskrift og del den med andre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne