logo

Jeg havde ikke særligt meget lyst til at besøge min tante, men efter at hun er begyndt at invitere mig på DENNE kage, er jeg pludselig blevet en hyppig gæst ...

Hvis I elsker chokolade i enhver form, så er denne opskrift skabt for jer! I stedet for at købe færdige kager eller konfektchokolade, vil I altid kunne finde de få minutter det tager, at lave denne hjemmebagte kage. Til kagens tilberedning skal I bruge:

- 6 æg,
- 3 skefulde flormelis,
- 6 skefuld olie,
- 6 skefulde mælk,
- 8 skefulde mel,
- 100 g rosiner,
- en halv skefuld bagepulver.

Ingredienser til kagemassen:

- 300 g mascarpone,
- 100 ml flødeskum,
- 100 g smør,
- 3 skefulde flormelis,
- skallen af en citron.

Ingredienser til glasur:

- 100 g chokolade,
- 3 skefulde mælk.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi begynder med at piske æggene op med sukkeret. Vi tilføjer mælk og olie til massen, og til sidst rosiner og mel.
Vi drysser mel på bagepladen og anbringer dejen ovenpå. Vi bager i omkring 30 minutter i en ovn, som er forvarmet til 180-200 grader.
Kagen skal køle af, og i mellemtiden forbereder vi kagemassen :) Vi ælter mascarpone med sukker og flødeskum, tilføjer smør (ved rumtemperatur!) samt den revne citronskal. Hvis nogen holder af vanilje- eller mandelaroma, kan man tilføje nogle dråber til cremen! . Vi smører cremen på kagen.

Til sidst opløser vi chokoladen, tilføjer mælk, og blander. Vi hælder blandingen over kagen, og sætter den i køleskabet i 2-3 timer. Velbekomme! :)

Denne kage er simpelt hen over-lækker! Værd at dele denne opskrift med vennerne på Facebook.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne