logo

Vi kender opskriften på paneret kylling, lige som i de populære fastfood restauranter, bare uden overflødige og usunde tilføjelser!

Det er ikke nogen hemmelighed, at maden i mange fastfoodkæder ikke er specielt sund; vi kender ikke de nøjagtige opskrifter, og der er også kemiske tilsætninger. Men hvad hvis man kan lave det samme (eller bedre) derhjemme, når som helst man har lyst? Det har vi en metode til!
Denne kylling er et lækkert, sprødt og saftigt alternativ, hvor du selv kontrollerer indholdet. Selv om den er dybstegt i olie, som skal have opnået en passende høj temperatur, og kødet skal have lov til at dyppe grundigt af efter stegningen, så kan de en gang i mellem udgøre en middagsret, som
hele familien elsker.

Ingredienser: Vand med isterninger 2 skefulde sukker Adskillige stykker kylling 1 glas kærnemælk salt og peber efter smag 1 skefuld pulveriseret hvidløg, oregano, timian, urtepeber, sød paprika, pulveriseret ingefær, salt 1 glas mel Olie til stegning

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tilberedning Køl kyllingen af i vand med isterninger og sukker. Tag den ud af vandet og lad den dryppe grundigt af; den tørrede kylling marineres i kærnemælk med en smule salt og peber, helst i mindst 30 minutter. I en skål eller en plastikpose blandes mel med krydderier, og kyllingen paneres rigeligt. Olien varmes til høj temperatur, og kyllingestykkerne steges i omkring 25 minutter.

Hvis I godt kan lide en lidt stærk kylling, kan I tilføje chilipulver eller cayennepeber til melet.

Alle tips kan ses i nedenstående film:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne