logo

Skal kyllingebrystet være blødt og smelte på tungen? Med denne opskrift er det den rene barneleg!


Hvis I spiser kød ligger der utvivlsomt ofte et stykke kyllingebryst på jeres tallerkner. Der findes hundredvis af opskrifter, men hvis I hurtigt ønsker at lave en lækker ret, som smelter på tungen, er det tilstrækkeligt at anvende denne enkle ide!


Vask kyllingebrystet, og efter behov udbankes det eller skæres i mindre stykker, hvorefter I krydrer med jeres yndlingskrydderi.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook


Og nu det vigtigste – det forberedte kyllingebryst anbringes i en skål, som er fyldt med mælk og blandet med et udpisket æg. Lad det stå i en halv time.


Efter 30 minutter skal man blot panere kødet i rasp og stege det. Velbekomme!


Kender I nogen, som holder af kyllingebryst? Del vores artikel med vedkommende!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne