logo

Ostekage med kirsebær, uden at bage!

Denne ostekage vil ændre jeres liv. Ikke bare er den helt enkel at tilberede, den smager også himmelsk.

Bunden

125 g kiks
75 g smeltet smør

300 g flødeost

60 g flormelis

1 teskefuld vaniljeekstrakt

saften fra en halv citron

250 ml piskefløde

300 g kirsebærsyltetøj

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kiksene knuses og blandes med smør. Derefter anbringes de på en bageplade. Flødeosten, flormelis, vaniljeekstrakt og citronsaft blandes i en skål. I en selvstændig skål pisker vi flødeskum, som tilsættes ostemassen. Den føres rundt på kikse-bunden. Det hele sættes i køleskabet i 3 timer. Inden den serveres dekorerer vi med kirsebærsyltetøj.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x