logo

Det kan ikke gå galt, når du laver denne kage! En enkel opskrift på en effektfuld og velsmagende kage ... uden sukker.

Hvem siger, at søde sager absolut skal være fedende og usunde? Vi har fundet en opskrift til jer, som ikke bare er usædvanlig velsmagende og enkel, men også hjælper på helbredet :) Hvordan er det muligt? Alt sammen på grund af ingredienserne ...

Citrontærten er ideel, selv til folk som lider af sukkersyge, samt de, som er i gang med en slankekur (man skal bare bruge stevia i stedet for sukker). Den kage er også en vitaminindsprøjtning til vores organisme:

- En stor dosis C-vitaminer styrker immunforsvaret, hvilket er specielt påtrængende i efterårs- og vinterperioden,
- antioxidanter sørger for vores sundhed og udstråling,
- citron er en rig kilde til kalium, magnesium, jern, natrium, fosfor...,
- Takket være indholdet af vitaminer fra B-gruppen forbedres stofskiftet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men lad os gå til det; hvordan tilbereder man denne lækre kage, som kan serveres i en hvilken som helst geometrisk form? - (på billederne kan man se vore forslag). Ingredienser til kagens bund:

- 1,5 glas mel,
- 100 g smør,
- en halv teskefuld stevia i pulverform,
- 3 æggeblommer,
- 3 skefulde koldt vand.

Ingredienser til kagemassen:

- saft fra 5 citroner,
- en halv teskefuld stevia i pulverform,
- 75 g majsmel,
- 6 æggeblommer,
- 4 æggehvider,
- 45 g smør,
- et halvt glas kold mælk,
- 3 hakkede hasselnødder.

Lad os begynde med at smøre formen med smør. Vi varmer ovnen op til 170 grader. I mellemtiden forbereder vi kagebunden, hvilket virkelig er let :) Vi ælter melet og smørret sammen, og når vi har fået en glat masse, tilføjer vi stevia, 3 æggeblommer og vand i en sådan mængde, at massen fortsat har fast form. Vi former dejen til en kugle. Herefter omsluttes den af gennemsigtig madfolie, og anbringes i køleskabet i 15 minutter. Derefter ruller vi dejen ud med en kagerulle, og giver den ønskede form, men bemærk! Kanterne på dejen skal være mindst 2 cm – der skal hældes kagemasse ind i bunden. Vi bager bunden i omkring 25 minutter, og derefter stiller vi den til afkøling.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne