logo

Sådan har du ikke prøvet at bruge et brød før. Læs og se denne fremragende opskrift på et himmelsk blåbær-vidunder.

Denne dessert overrasker. Der er ikke nogen, som bliver overrasket over et stykke franskbrød med syltetøj, men kage med brød er en anden historie. Den opskrift, som vi præsenterer om et øjeblik, er både enkel og hurtig at lave. Effekten forbløffer, for der ikke mange, som ville have forestillet sig en så lækker smag!

Overfladen er sprød. Indeni er det en fed og fin smag, med konsistens som en budding. Den er simpelt hen ideel! Og det bedste – du behøver ikke være bange for, at noget ikke er bagt færdigt!

Ingredienser:

110g flødeost
1/4 kop sukker
1 teskefuld kanel
4 æg
1/2 kop piskefløde
Et franskbrød
En kop blåbær
Honning til at hælde over – eller som dyppelse


Ovnen forvarmes til 200 C. I en skål blander vi flødeost, sukker og kanel. Vi tilføjer æg og fløde. Med en skarp kniv skærer vi en firkant i brødet, fjerner en del af brødets indre, som vi river i små stykker.
Indholdet af brødet blandes nu med blandingen af flødeost og æg. Vi tilføjer blåbær. Så blander vi forsigtigt og laden brødet suge væskerne til sig. Det hele hældes forsigtigt tilbage i brødet, som tidligere er blevet anbragt på en bageplade med bagepapir. Brødet puttes i ovnen i 30-40 minutter. Inden det skæres i passende stykker lader vi det køle af. Vi dypper i honning eller hælder den over brødet.

Det smager godt!

Vis denne opskrift til dine bekendte på Facebook.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne