logo

En vidunderlig banankage

Denne kage er perfekt til lejligheden, uanset om man skal have en lækker kage uden speciel anledning, eller en lagkage til fødselsdagen. Det er usædvanlig nemt at lave den. Først og fremmest er det ikke nødvendigt at bage! Det eneste du behøver er et køleskab og ingredienserne. Det tager ikke mere end en time, før den har den rigtige konsistens! Netop! Om 90 minutter kan du begynde at nyde dette vidunder!


Ingredienser:

En pakke havrekager
1/2 kop smeltet smør
En smørterning (250 gram)
½ kop brun sukker
En dåse kondenseret mælk
2 kvarte piskefløder
5 skefulde sukker
3 bananer, som er skåret i ringe
Reven chokolade

Vi knuser havrekagerne til småstykker, og tilsætter det smeltede smør. Vi blander det, og anbringer massen direkte i kageformen. Der anbringes den som en bund, og vi presser den godt ned. På panden smelter vi en smørterning, tilføjer kondenseret mælk og brun sukker. Vi blander det hele, indtil det er en samlet simrende masse. Vi hælder massen ud over bunden, og sætter den i køleskabet i mindst 30 minutter.

Efter 30 minutter tager vi kagen ud. Vi anbringer smukt et lag flødeskum på overfladen (der tilføjes 2-3 skefulde sukker til en halv liter piskefløde) samt bananer. Herefter putter vi resten af flødeskummet over bananerne. Til sidst drysser vi chokolade på. Klar!

Det er lækkert!

Del denne opskrift med dine venner på Facebook.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x