logo

Det er faktisk helt enkelt at lave friskost! Du kan gøre det SELV på 60 minutter!

Hvis du høre til dem, der er vilde med hytteost, så vil du elske denne opskrift! Det tager dig UNDER EN TIME at tilberede den. Tænk på duften af lasagne og pizza - efter 60 minutter vil kunne tilberede de herligste italienske retter af frisk ost!

Du har brug for: - 1,5 teskefuld citronsyre, osteløbe, 3 ½ liter sødmælk, en teskefuld salt.

Hæld mælk i en gryde af rustfrit stål og bland mens du tilsætter citronsyre. Sørg for, at temperaturen hele tiden er 31 grader. Du må ikke holde pauser i omrøringen!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter nogen tid begynder blandingen at klumpe. Det er nu, man skal tilsætte osteløben. Bliv ved med at blande, indtil temperaturen i gryden når 38-40,5 grader. Når det sker, slukkes for komfuret, og gryden dækkes med et låg. Lad den stå sådan i 5 minutter. Sæt vandet til at koge, mens du venter.

Efter omkring 5 minutter bør der opstå klart selvstændige klumper ost i gryden. Hvis ikke, skal osten have lidt længere tid.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deterlaekkert.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne